16 Mega pixel kamera i iPhone 6

Rigtig mange brugere har til dagligt brugt deres kamera i deres iPhone, til deres primære kamera ”on-the-go”. Det skyldes primært den høje kvalitet, som billederne fra Apple’s iPhone er i, også at den er utrolig let at have med sig rundt. Man skal ikke tænke på, at slæbe rundt på både en telefon, og et kamera, men man skal bare huske sit kamera.

Rygterne lyder på at kameraet i den kommeden iPhone 6, vil være på hele 16MP. Det skulle angiveligt være en Sony Exmor sensor, som skulle levere denne fantastiske kvalitet.

Ifølge en ny rapport vil Apple endnu engang opgradere deres kamera, og det vil blive til Sony Exmor IMX220 sensoren, som har noget af et flagskib med hele 13 mega pixel, og en 1 / 2.3” sensor. Sensoren har mulighed for, at optage fuld HD video (1080P) Med en opløsning på utrolige 3840 x 1080.

Dette er dig ikke bekræftet på nogle måder, men flere kilder har udtalt sig om det, og flere rapporter tyder også på det. Efter vores tidligere indlæg om at iPhone 6 sættes i produktion i Juli måned, har en rapport fra Sony vidst, at der er kommet en stor ordre på lige netop denne sensor.

Hvis det bliver denne sensor, som vi får at se i iPhone 6, vil man opleve en langt højere billede kvalitet, samt langt bedre performance til, at tage billeder når det er mørkt.

You may also like...

Få besked når du kan købe iPhone 6!
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du sikret at være en af de første i Danmark, som får besked når man kan købe den nye iPhone 6, og iPhone 6 plus.