iPhone 5 pris

Overvejer du at købe en iPhone 5, så skal du læse videre her, hvor vi kommer med en masse svar, som folk tit har vedr. Køb af iPhone 5. Dette gælder både når man køber en brugt iPhone 5 pris, men også når man køber den for ny. Der findes flere forskellige modeller af den såkaldte 5 version af iPhonen.

Begge af disse modeller har hver deres fordele samt, at de passer til forskellige mennesker. For nogle mennesker er den billige iPhone 5C passende til dem, da den har alle de basle iPhone funktioner, også er den billigere end hhv. Den normale iPhone 5 pris, og den lidt dyrere og mere eksklusive iPhone 5S, som også er den nyeste i rækkende.

 

Stilrent design – Nyt og revolutionerende

Da Apple i sin tid kom med den nye iPhone 5, kom den med et komplet redesign – Som ikke var set før. Den kom med en større skærm i første gang i iPhonens historie. Skærmen fik en størrelse på 4-tommer og det var selvfølgelig en Retina skærm, som sikrede billedet var 100% skarpt til alle behov.

Udover den større skærm, så blev den nye iPhone også produceret i aluminium, og blev gjort tilsvarende højere og tyndere. Den fik nu et mere eksklusivt og lækkert look – Selvom den i forvejen af en af de mest eksklusive telefoner på markedet.

Apple arbejdede rigtig hårdt på at bringe den ned i vægt samt, at forbedre bruger oplevelsen. Man skulle stadig kunne betjene den med 1 hånd, og  den skulle stadig passe ned i de fleste lommer.

Apple forbedrede også den såkaldt responstid, med en helt nyt processor, A6, som den blev døbt er en opgradering af den populære processor fra iPhone 4s, A5.

Den sikrede også at Apple’s IPhone fik en meget længere batteri levetid, hvilket har rigtig meget at sige i dag.

 

Retina skærm – Ultra skarpe billeder

Den nye iPhone som blev lavet med Retina fik en opløsning på hele 1136 x 640 pixels. Det er altså en opløsning, som er tæt på hvad mange computer skærme er. Hvilket er helt fantastisk på en så lille enhed. Uanset hvad man lavede på den, så fik man altid knivskarpe billeder.

 

Nyt 8 megepixels kamera – Fuld HD Video optagelse!

De nye iPhone 5 modeller har et kamera, som optager og tager billeder i fuld HD! Du er derfor altid sikker på, at tage billeder i en fantastisk kvalitet, også selvom det er mørkt perfomer dette kamera godt.

 

Det er i en helt fantastisk kvalitet. Med en iPhone 5 behøves du ikke at tænker over, at tage et kamera med når du tager på ferie mere. Og med en god iPhone 5 pris, så er det også billigere end at købe en iPhone 5 + et kamera. Hvis du vælger og købe det til en god pris får du altså begge ting, til 1 tings pris.

 

Få besked når du kan købe iPhone 6!
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du sikret at være en af de første i Danmark, som får besked når man kan købe den nye iPhone 6, og iPhone 6 plus.