iPhone 5

Frem til slutningen af 2013, Oktober, hvis vi skal være mere præcis var Apple iPhone 5 deres top model. Det var den model som der var foretaget fleste ændringer ved. Heriblandt det nye styresystem iOS 7, som de blev født med, som havde fået et komplet re-design.(Red. 2014 – Apple iPhone 6 er top modellen)

Der var rigtig meget snak om det nye styresystem i starten af telefonensleve tid. Men nu er det bare blevet en naturlig del af det, at have en iPhone. Det skyldes i høj grad, at det ikke er muligt at nedgradere til de foregående versioner på officielvis. Dette skyldes forskellige sikkerhedsmæssige årsager, som Apple har valgt at tage.

 

Nyt design

Den nye iPhone kom også med et helt nyt design, som var langt fra det, som man havde set før i tiden. Der var stadig en rød tråd til alle de gamle designs, men denne model var helt anderledes. Skærmen var blevet større, telefonen længere og tyndere. Det var nogle af de mest visuelle ændringer, som folk først lagde mærke til. Der var også en lang række andre ændringer, som har forbedret iPhonen på en sådan måde, at den passer bedre til de mennesker, som bruger dem meget til dagligt.

Blandt andet er AUX-output stikket blevet rykket fra stoppen af iPhonen til bunden af iPhonen. Dette skyldes at de fleste mennesker har bunden af deres iPhone oppe med åbningen af deres lomme, og derfor var det utroligt besværtligt at have et headset tilsluttet iPhones før i tiden, da man stak stikket først ned. Det problem har Apple løst nu, og det fungere meget bedre.

En anden ting, som folk også lagde mærke til, var vægt. Den blev reduceret med hele 28 gram. Det virker måske ikke af meget når man bare høre det, men når man står med to forskellige iPhones i hænderne f.eks. en iPhone 4s og en iPhone 5, så kan man tydeligt mærke forskel på vægten.

 

Bedre skærm

Den nye skærm fra Apple være ikke bare større, men den var også bedre. Da iPhone 5 udkom, så vi for første gang til deres nye tiltag, Retina. Skærmen havde en utrolig skarphed, og farvedybde, som ingen andre mobilskærm har formådet, og kunne gengive.

Dette gør det også til den ultimative skærm, hvis du elsker gode billeder, eller se en god film på farten.

Få besked når du kan købe iPhone 6!
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du sikret at være en af de første i Danmark, som får besked når man kan købe den nye iPhone 6, og iPhone 6 plus.