iPhone 5C

 

CBB:     cbb

Telmore   telmore

Oister   oisteriPhone 5c er den telefon fra Apple, som har haft flest ændringer med dig. Da den daværende nye model iPhone 4 kom ud, så gik de væk fra deres plastik design. De gik henimod et mere eksklusivt design, som for skulle vise sig at være en rigtig god ide.

De er dog gået lidt tilbage med denne model – Den kom ud på samme tid, som med iPhone 5s udkom. Det skulle være et billigt alternativt til den dyre model i, som udkom.  Denne model blev derfor skåret næsten helt ind til benene, så man egenligt bare fik det, som en telefon nu skulle kunne. Det vil altså sige muligheden for, at ringe, skrive, gå på nettet og ja, faktisk alle de andre funktioner som en moderne telefon kunne. Den eneste forskel på iPhone 5s, og iPhone 5c er at iPhone 5c er i plastik, og den ikke havde Touch-ID.

Dette skulle være den billige model, som primært skulle sælges til folk, som ikke havde de store behov for de avanceret funktioner. Ud fra tallene ser det også ud til, at det er endt med at være en succes for Apple. De har oplevet en klar fremgang på salget af iPhone’s eftter denne model er kommet på markedet.

Mange køber den tit til børn, eller ældre mennesker – Da de som regel ikke har behov for de helt dyre modeller. Udover det bliver den i stor stil også brugt som Arbejdstelefon, da den indeholder alle de funktioner, som sådan en telefon nu skal kunne.

De fleste der har en firma telefon har bare behov for at kunne ringe fra den – og alt andet derud over er bare ekstra.

 

Er du klar til at købe en iPhone 5c? Så tjek tabellen i toppen af indlægget, og se hvor du billigste kan købe den.

Få besked når du kan købe iPhone 6!
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du sikret at være en af de første i Danmark, som får besked når man kan købe den nye iPhone 6, og iPhone 6 plus.