iPhone 5S

Forhandler Pris Læs mere
oister-logo  3.022.00 kr
callme  3.297.00 kr "
telia 3.490.50 kr
telenor 3.550.00 kr
cbb 3.763.00 kr
telmore 4.602.00 kr "

iPhone 5s er i skrivende stund (23. August 2014) den nyeste iPhone på markedet sammen med den billigere model iPhone 5c, som begge var en opgradering fra den første iPhone 5.

S modellen er den mere eksklusive model, hvor den nye iPhone 5c er lavet, som et billigt alternativ, hvor de fleste mennesker skulle have mulighed for, at købe den.

Du kan læse mere om den her. iPhone 5s udkom med nogle helt nye og specielle funktioner, som aldrig har været set før. Det slog benene væk under rigtig mange mennesker, grundet de nye funktioner.

Udover funktionerne som vi kommer til lidt længere ned i indlægget, så havde den også fået et mindre re-design iforhold til den forværegående iPhone 5. Dette er priserne for iPhone 5s.

Den kommer blandt andet i 3 forskellige farver – Sort, som vi kender den, Spacegrey som erstatter den hvide, også en helt ny farve, nemlig guld. Det er ikke set før nu at Apple har valgt og lave andre farver på deres iPhones end sort og hvid, men der sker rigtig mange nye ting hos Apple, hvilket på mange måder både er godt og skidt.   Udover de nye farve i designet på den nye iPhone, så er det ikke andet en minimalistiske ting, som er blevet ændret i forhold til iPhone 5. Man har blandt andet placeret en aluminiuimsring rundt om home-knappen, og givet rammen rundt om telefonen end mere markeret kant i den respektive farve, man nu har købt den i.   Især med modellen i guld kommer telefonen til at fremstår utroligt eksklusiv på denne måde.

Nye funktioner i iPhone 5s

Den nok mest omtalte og mest revolusinerende funktion i den nye telefon fra Apple, er deres finger-scan, som de har lavet. Det giver dig igennem den funktion mulighed for, at gøre login på din telefon til en meget sikre ting, og meget hurtigere i langt de fleste tilfælde. Planen med finger-scan er, at man skulle kunne komme til at bruge funktionen til mange flere ting i fremtiden. Hvad man ellers kan komme til at bruge den til, er endnu uvidst.

Bedre kamera i iPhone 5s

I den nye iPhone 5s er der også kommet en lang række forbedringer til kameraet, hvilket blandt andet betyder den, har fået flere nye funktioner. Det er blandt andet nu muligt, at tage op til 10 billeder i sekundet i den såkaldt ”burst mode” – Udover det er der også kommet en slowmotion funktion, som du kan benytte dig af, når du optager videoer. Billedestabilitatoren og blitzen har også fået en make over, og er nu med til, at kameraet performer endnu bedre.

Få besked når du kan købe iPhone 6!
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du sikret at være en af de første i Danmark, som får besked når man kan købe den nye iPhone 6, og iPhone 6 plus.