iPhone 6 event: Rygter siger d. 9 September

Apple er nok et af de firmaer, som der går flest rygter om. Det seneste rygte fra en troværdig kilde (red: Re/Code) fortæller at Apple vil afholde et event d. 9 September 2014. Det forventes at Apple iPhoneiphone6 6 bliver vidst til offenligheden, men ifølge statistikker når det kommer til Apple events, så virker denne forudsigelse trovædig.

Hvis dette rygte om iPhone 6 er sandt, er det kun få dage efter at Apple store konkurrent holder deres Unpacked-event, til IFA-messen 2014.

Der er endnu ikke kommet nogle officielle udtalelser fra Apple, men det ventes at der vil komme mere information ud 14 dages tid før, eventen vil blive afholdt.

Alt tyder dog på en ny iPhone samt iOS 8 også bliver udgivet der. iOS 8 Beta 5 er netop lige blevet udgivet til udviklere, hvilket også er et tegn på, at Apple inden længe kommer med den officielle version.

You may also like...

Få besked når du kan købe iPhone 6!
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du sikret at være en af de første i Danmark, som får besked når man kan købe den nye iPhone 6, og iPhone 6 plus.