iPhone 6 plus

Forhandler Pris Læs mere
callme 6.034.50 kr
oister-logo 6.285.00 kr
telenor 6.570.00 kr
telia 6.991.50 kr
telmore 7.097.00 kr
cbb 7.231.00 kr

Apple har nu lancerede deres nye telefon, som er blevet til en iPhone 6 plus. Telefonen er det største Apple har lavet, og har en skærm størrelse på hele 5.5”. Når man ser på de rygter der har været om den, så er der ikke mange af dem, som
er ramt ved siden af.

Utrolig mange af dem har været meget præcise, hvilket har gjorde det til en spændene aften til Apples Keynote for at se, om det blev som man forventede.

Det var Apples topchef der stod for at løfte slørede på den klassiske måde, som man kender Apple for at gøre det på.

 

Bedre processor

Apple foresætter med at forbedre deres processorer, hvilket denne gang har gjort at de har lavet en A8, som er efterfølgerener af A7, der sidder i iPhone 5s. Den nye chip har også en ekstra chip, en såkaldt co-processorchip der er med til at indsamle bevægelsesdata. Denne chip skal blandt andet bruges til det nye Health app, som er kommet med.

Den nye processor skulle ifølge Apple selv være hele 25 procent hurtigere end den tidligere version, som vi kan finde i en iPhone 5s. Udover den skulle være de 25 procent hurtigere, så er den også 13 procent mindre, hvilket giver mere plads i telefonen til andet hardware.

Nyt kamera

Grundet den ekstra plads efter at chippen er blevet mindre, er der brugt lidt mere plads på kameraet. Kameraer har fået hele 8MP, som for langt de fleste mennesker er det et godt kamera, men desværre levede det ikke helt op til de forventninger man have regnet med.

Rigtig mange folk havde regnet med et kamera på over 12MP. Et godt kamera kommer dog ikke udelukkende an på, hvor mange pixels det tager billeder med. Det er ligeså vigtigt, at man kan gå ned i en fornuftig blænde, samt at autofokus fungere godt, og den er god til at håndtere ISO støj. Autofokus er ifølge Apple blevet dobbelt så hurtigt, som det man finder i den seneste model de sendte på markedet, nemlig iPhone 5s.

iPhone 6 og iPhone 6 plus kommer også med forbedret bluetooth, Wi-FI GPS og en lang række nye sensorer, som ikke er set før. Deres Touch-ID, som blev lanceret på iPhone 5S kommer også til at blive brugt på iPhone 6 og iPhone 6 plus, så der kommer til at blive en ting, man ser meget mere til.

Der er blandt andet kommet en nye Barometer sensor, som ikke er noget man har set i en iPhone før.

 

723f924d38917139261823322c2af61422348828_large-300x169Nyt styresystem iOS 8

I juni 2014 blev det nye styresystem iOS 8 lanceret sammen med styresystem til Mac, Yosemite. Det nye styresystem forventes at komme ud på de nye telefoner, samt at være til download i løbet af efteråret.

I det nye styresystem er det muligt at besvare beskeden uden, at åbne hele beskeden. Det er altså en form for quick-replay, som før kun har været muligt igennem jailbreaks, men nu gør Apple det til en officiel funktion.

Det bliver også en mulighed at acceptere eller afvise kalenderaftaler fra din låseskærm. Som noget helt nyt kommer der en diktator funktion, så man kan diktere sine beskeder, så man slipper for at skrive. Det kommer også til at fungere på dansk.

Det forventes at Apple er klar med iPhone 6 og iPhone 6 plus d. 19 september 2014, i USA. I Danmark må vi selvfølgelig vente i lidt længere tid inden, at vi kan få fingrene i den.

iPhone 6 og iPhone 6 plus kommer med hhv. 16, 64 og 128GB Hukommelse.

iOS 8 kan hentes fra d. 17 September 2014. Det vil komme til at virke på alle modeller fra iPhone 4s og op, samt iPad 2 og op efter.

 

På iPhone 6 plus er der rig mulighed for, at se film og serier! Derfor anbefaler vi dig, at du benytter dig af dine 30 dages gratis Viaplay.

Få besked når du kan købe iPhone 6!
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du sikret at være en af de første i Danmark, som får besked når man kan købe den nye iPhone 6, og iPhone 6 plus.