iPhone 6 sættes i produktion i Juli måned

Produktionen af den nye iPhone 6 er næsten lige begyndt, ellers sker det meget snart. Ifølge en rapport fra Taiwan Economic Daily News(TEDN) mener de at masse produktionen af den længe ventede iPhone 6 med 4.7” skærm vil blive sat i produktion i løbet af den 3. Uge i Juli måned, hvor produktionen af den større model, med en 5.5” skærm vil blive sat i produktion den anden uge i August.

Produktionen på den store model med en 5.5” skærm, har haft store problemet ifølge rygter. Der skulle angiveliget have været nogle problemer med, at batteriaet kunne holde strøm, og at støbningen af den var ikke stærk nok.

Grunden til at produktionen af den større version med den 5.5” skærm først bliver i gang sat 3 uger efter, første produktion starter er, at det vil blive en mere eksklusiv model, og kun de støreste iPhones vil blive udstyret med sådanne en skærm (64GB).

iPhone 6

Hon Hai som er virksomheden bag Apple’s headset har også ansat 100.000 ekstra medarbejdere, hvilket plejer og være et godt tegn på, at der indenlænge bliver sat iPhones i produktion, da de typisk kommer i set med et headset, og en lader.

Hon Hai er ikke den eneste virksomhed, som har været ude og ansætte nye medarbejdere. Foxconn som også er en af Apple leverandører har angivetligt ansat 10.000 nye medarbejdere.

Vi tager forbehold for fejl, da alt information er baseret på kilder, og rygter.

You may also like...

Få besked når du kan købe iPhone 6!
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du sikret at være en af de første i Danmark, som får besked når man kan købe den nye iPhone 6, og iPhone 6 plus.