Category: iPhone 6 rygter

På denne side vil du finde de seneste iPhone 6 rygter, som der er kommet om den kommende iPhone. Vi vil løbende opdater denne side, så du konstant kan finde de bedste oplysninger, og rygter om den nye telefon fra Apple, som meget gerne skulle komme inden for de næste par måneder.

Desværre er Apple utrolig dygtige til at holde ting hemmelige, og det er også noget de går rigtig meget op i. De stræber på at holde deres produkter så eksklusive, og innovative som overhoved muligt, og det er derfor vigtigt, at en konkurrent ikke lancere noget tilsvarende før dem. Derfor går Apple meget stille med døre, om deres kommende ting.

Ingen ting er helt sikre før, at Apple holder deres officielle keynote, hvor den nye telefon bliver vidst frem til offenligheden. Hvornår det sker er der ingen der ved endnu, og inviterede folk får det også først afvide, ganske kort tid inden.

Har du selv nogle spændene rygter, som du mener vi burde publicere her på siden? Så kan du kontakte os på mail sr@rohdemedia.dk eller telefon 26 33 44 95.

Få besked når du kan købe iPhone 6!
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du sikret at være en af de første i Danmark, som får besked når man kan købe den nye iPhone 6, og iPhone 6 plus.