Streaming på iPhone

Langt de fleste mennesker har et abonnement til den ene eller anden form, for streaming tjeneste i dag. Hvilke giver dig rigtig mange muligheder for, at se både film og serier uanset, hvor du befinder dig henne.
Til at starte med var det primært på computere, at de forskellige streaming tjenester fungerede, men i takt med at de er blevet større, så har langt de fleste af dem efterhånden også fået en app, så du kan se film eller serier på farten.

Det er blandet andet de populære tjenester, som f.eks. Netflix eller Viaplay, som er kommet godt med på mobilen. Rigtig mange mennesker bruger f.eks. deres iPhone til, at se film på når de er på farten, da det er en god tidsdræber. Netflix som iPhone streaminger blandt de største, hvis ikke den største streamingtjeneste på markedet har brugt rigtig mange kræfter på, at tilpasse deres app, så den er så mobilvenlig, som overhoved muligt.

Dog har skandinaviske firmaer som f.eks. Viaplay også kommet godt med, og har lavet et helt uden mærket app, som fungere rigtig godt på både iPhone og iPad. Hvis du endnu ikke har prøvet Viaplay har du mulighed for at læse mere om den 30 dages gratis Viaplay prøve periode, som man kan få. Det er helt klart en test, som jeg vil anbefale dig at prøve, og det gælder især hvis du godt kan lide, og se reality tv. Langt de fleste former for reality som bliver sendt i Danmark ligger derinde. Udover alt det reality der ligger derinde, så har de også en masse gode film, som både er en blanding af de lidt ældre film, men også nyere film.

Her fra redaktionen af, vil vi helt klart anbefale dig at benytte din iPhone til streaming.

Få besked når du kan købe iPhone 6!
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du sikret at være en af de første i Danmark, som får besked når man kan købe den nye iPhone 6, og iPhone 6 plus.